kleine groepslessen

Kleine groepslessen betekent maximum 4 deelnemers per sessie. De lessen hebben als voordeel dat je persoonlijke begeleiding op maat krijgt aan een vriendelijke prijs. Je kan je individueel aanmelden of zelf een groepje samenstellen. De lessen duren 5 weken en worden herhaald op vraag.

 
 
2018-04-zeiss-ikon-k-04.jpg

kracht & stabiliteit

INFO

  • Dave Maertens is je coach.

  • De groepslessen gaan door op maandag van 19-20u (basic) en 20-21u (atlete) en op woensdag van 9-10u (basic), 19-20u (basic) en 20-21u (basic).

  • Een reeks van 5 lessen kost 75€.

  • De reeksen worden continue herhaald in cycli van 5 weken.

KRACHT en STABILITEIT

Wil je het sporten hervatten? Of ben je reeds getraind, maar wil je je perfectioneren?
Op zoek naar een gezond bewegingspatroon? Nood aan flexibiliteit, kracht en stabiliteit?

BASIC LEVEL
In de basic level krikken we je basisconditie op zodat je jou sterker en fitter voelt in je dagelijkse activiteiten. De lessen zijn toegankelijk voor iedereen: jong, oud, fit of helemaal nog niet zo sportief, na je zwangerschap of als opstapje naar meer sport en beweging. De begeleiding is op maat van elke deelnemer. 
Tijdens deze sessies spreken we het volledige lichaam aan. Ons doel is rug-, buik- en rompspieren te versterken (core) en been- en armspieren te verstevigen. Je krijgt een overzicht van de aangeleerde oefeningen zodat je deze thuis kan herhalen. Na 5 weken kan je ervoor kiezen verder te gaan of zelf aan de slag te gaan. 

ATHLETE LEVEL
Core stability en explosieve kracht (plyometrie) zijn belangrijke factoren voor het sporten. Je voorkomt veel blessures door je lichaam op de juiste plaatsen te versterken. Wanneer je fysieke kwaliteiten nog verbeteren, zal dit een positieve invloed hebben op je prestaties. In deze lessen focussen we daarom op het wegwerken van tekorten, zodat je sterker wordt als atleet.relaxatie_aandachtstraining_Kim%2BCras.jpg

relaxatie & aandacht

INFO

  • Kim Cras is je trainer.

  • De groepslessen gaan door op vrijdag.

  • Een reeks van 5 lessen kost 100€.

RELAXATIE en AANDACHT

Lukt ontspannen moeilijk? Voel je je onrustig? Moeilijkheden met slapen? Of gewoon nood aan rust, de pauzeknop even induwen?

Relaxatie- en aandachtstraining kan een antwoord bieden in deze situaties. De training leert je je lichaam te ontspannen en bewust aandacht te geven. Je ervaart het verschil tussen leven op automatische piloot en aandachtig leven. Je krijgt technieken aangeleerd om je lichaam en je ademhaling te gebruiken om tot rust te komen. Door een lichaamsgerichte aandacht te trainen, leer je het verschil opmerken tussen gespannen en ontspannen.

Die lichamelijke gewaarwordingen leer je benoemen en koppelen aan je gedachten en gevoelens. Je krijgt meer aandacht voor het positieve. Na de training ben je in staat om deze technieken toe te passen binnen je dagdagelijkse activiteiten en bij situaties waarin de spanning stijgt. Zo blijf je stress de baas!