Kracht & Stabiliteit trainen in kleine groep

Kleine groep betekent maximum 4 deelnemers per sessie. De lessen hebben als voordeel dat je persoonlijke begeleiding op maat krijgt aan een vriendelijke prijs. Je kan je individueel aanmelden of zelf een groepje samenstellen.

De lessen duren 5 weken en worden nadien herhaald. Je kan kiezen voor basic of atleten level. In de “basic” level ligt de aandacht bij het versterken van je spieren in de armen, benen, romp en buik door middel van functionele trainingen. De “atlete” level is bedoeld voor de sporter die net iets meer uit zijn trainingen wil halen. Kijk gerust eens op Dave zijn site voor meer info. Lijkt het iets voor jou? Schrijf je snel in, de plaatsen zijn beperkt. 

www.davemaertens.com

pexels-photo-1671218.jpg

kracht & stabiliteit

op maandag en woensdag met personal coach Dave