Osteopathie voor sporters

Of je nu een topsporter bent of zo nu en dan eens langs de Leie gaat joggen, osteopathie kan heel wat sportblessures voorkomen en behandelen.

In een training ligt de nadruk zelden op flexibele spieren en goed beweegbare gewrichten. Toch zijn deze bewegingen niet vanzelfsprekend. Een beperkte mobiliteit heeft invloed op jouw prestaties en kan een blessure tot gevolg hebben.

Osteopathie biedt een aangepaste begeleiding en helpt bij het vinden van de optimale vorm. Niet enkel de plaats van de pijn wordt behandeld, het hele lichaam wordt in acht genomen. Zo worden compensaties maar ook complicaties voorkomen. 

Angelique behandelt vele sporters in de praktijk. Ze heeft een liefde voor osteopathie en een passie voor sport. Ze helpt je graag verder met specifiek handelen en gericht advies.