Ons team wordt versterkt door osteopaat Vieke De Ruyter

Osteopaat Vieke De Ruyter is recent toegetreden tot ons team en brengt een grondige vakkennis met zich mee op het gebied van osteopathie. Haar focus ligt op het behandelen van acute klachten, zoals rugpijn, nekpijn, spanning gerelateerde klachten en overbelastingen, maar ze is ook bedreven in het aanpakken van diverse andere klachten die haar patiënten ervaren.

Met een Bachelor of Science in Osteopathy van de University of Wales, U.K. heeft Vieke een goede academische basis gelegd voor haar praktijk. Haar opleiding heeft haar voorzien van een diepgaand begrip van het menselijk lichaam en de principes van osteopathische geneeskunde.

Als lid van ons team verrijkt Vieke onze praktijk met haar expertise en toewijding aan het verbeteren van de gezondheid en het welzijn van onze patiënten. In de praktijk GIB zal ze zich richten op het behandelen van volwassenen. Haar open manier van aanpakken stelt haar in staat om een holistische benadering te bieden die gericht is op het vinden van de onderliggende oorzaken van problemen en het bevorderen van herstel op lange termijn. We zijn verheugd om Vieke De Ruyter te verwelkomen in ons team en kijken ernaar uit om samen te werken aan het bevorderen van de gezondheid van onze patiënten.